Friday, May 3, 2013

Wayang time .


Assalamualaikum .
Korang da tengok Iron Man 3 da ? Sape da angkat tangan sambil buat gwiyomi , Hahaha ! Gwiyomi ? Hahaha , trend ok benda tu sekarang . Ada yang comel , ada yang tak comel , ade yang betul betul bajet rase nak penampor aje . Hahahaha . Eshhhhh . macam macam gaya la kan . 

Ada yang da tengok ? Suda ? Bestkan ? Tak rugi tengok . Gile gempak . 
Tengok movie english nie memang kurang rase rugi la . Tapi kalau movie malay ? Hahaha , Tepuk dada tanya nak makan ape yerk .
Hmm . Rase nak tengok Iron man 3 dalam 3D lak . Ada sape sape nak belanja tak ? ada ada ? Hahaha 
.
Lame gile tak tengok wayang nie . Last tengok wayang movie Juvana , 29.01.2013 . Ok , bulan satu last tengok wayang . Memang agak lame la sangat , dulu ade kumbang selalu la jugak dok tengok wayang . Sekarang jangan harap la . Kalau tak de adik atau syah atau Zam ajak , takdenya tengok wayang . Tunggu movie dari along aje la and then tengok kat tv ruma sahaja . 
Jimat ok jimat . Hahahahha ! Sedih ? Hahahaha .


LOCATION : MBO Galaxy Ampang
DATE : 26 April 2014


SINOPSIS : Iron Man 3
Brilliant industrialist Tony Stark/Iron Man is pitted against an enemy whose reach knows no bounds. When Stark finds his personal world destroyed at his enemy's hands, he embarks on a harrowing quest to find those responsible. This journey, at every turn, will test his mettle. With his back against the wall, Stark is left to survive by his own devices, relying on his ingenuity and instincts to protect those closest to him. As he fights his way back, Stark discovers the answer to a question that has secretly haunted him: does the man make the suit or does the suit make the man?

RATING : 



Ijjue Islam retweed kite punye tweet ! 
hahahaha . ok , gile bangga aku. HAHAHAHAHAHAH .

" Kamu mungkin akan melupakan orang yg ketawa bersama denganmu , 
tapi tak mungkin dapat melupakan orang yg pernah menangis bersama denganmu "